A kifogyhatatlan magyar humorbutykos

Blogunk a minket körülvevő hülyeségeket gyűjti össze és dolgozza fel, majd nyújtja át nektek egy hatalmas csokor formájában. Szemezgessetek!

Friss topikok

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Rosier: "...egy népes família tagjai..." Csak tippelni tudok! Szerintem újfajta nevelési módszert kellene ... (2009.01.18. 20:32) Lassan a fizető fogyasztót kell büntetni

Utolsó kommentek

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • vtolna: Legyen átjátszos netetek ! NAgyon megéri ! Nekem úgy jön a jel hogy Pestről Dobogókőre onnan Tatár... (2009.02.10. 18:09) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • vtolna: környékbeli vagyok és a rendőröknek a barátomat is megnevezte tettestársnak a Children Of Bodom é... (2009.02.10. 18:00) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Utolsó 20

Linkblog

2009.02.06. 14:37 DannyBoy

A "fekete" sereg

Harmincöt fatolvaj kergette a mezítláb menekülő csőszt


Miután egy szolnoki akácerdőt gondozó idős férfi megzavart négy fiatal fatolvajt, azok harmincadmagukkal tértek vissza, és kövekkel, tégladarabokkal kezdték dobálni a bácsit. Ő menekültében a támadók feje fölé lőtt, de ez nem használt. Tovább kergették az akácerdőben, ahol már a papucsát is elhagyta. Amikor beszorították, a férfi fenékbe lőtte az egyik, tinédzser korú támadóját.

 

Vasárnap délelőtt „csatazajtól” volt hangos Szolnok külvárosának egyik utcája, írja a szoljon.hu. Az egész úgy kezdődött, hogy egy idős férfi ugyanis az általa gondozott akácerdőben fát vágó négy fiatalt zavart meg. „Február 1-jén fél 12 körül a házam udvarára kilépve hallottam, hogy az általam gondozott akácerdő fáit baltával, fűrésszel vágják. Négy fiatal suhancot találtam ott, akiket el is zavartam. Ezután a hátsókert kapukulcsáért mentem és önvédelem gyanánt egy légpuskát és három gömbölyű sörétet is magammal vittem”, emlékezett vissza a férfi.

A bácsi ugyan elijesztette a négy fiatalt, de azok nem menetek messze. „Megnéztem mekkora pusztítást okoztak a fiatalok és hogy hol tudtak a közeli vízfolyáson átjönni. Pár perc múlva láttam, hogy a közeli házakból mintegy harmincan, harmincöten (férfiak, nők, gyerekek vegyesen) özönlenek felém téglákkal, kövekkel felfegyverkezve”, mesélte a bácsi.

Akit a szoljon.hu szerint 5-6 méterről dobáltak , hogy alig győzte a fejét kapkodni. Közben az idős férfi a gallyak között hátrált, még a papucsát is elhagyta, így mezítláb menekült hazafelé. „A puskát rájuk tartottam, egy lövést a fejük fölé eresztettem”, magyarázta a férfi. A bozótosban néhányan utolérték, beszorították egy gallyaktól járhatatlan helyre, s azt kiabálták: „öljük meg”.

Az idős férfi elmondta, háromszor is eltalálták, a bokáján és kézfején ennek látható nyoma is van. Állítása szerint az egyik dobáló fiatalkorú lehajolt egy újabb kőért, akkor ő, a dobáló lábára célozva elsütötte légpuskáját, és valahogy fenékbe lőtte a fiút. Közben a rendőrök is kiérkeztek. Az ügy részleteivel kapcsolatban a rendőrség nem nyilatkozott, Szabó Zoltán őrnagy, a Szolnoki Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője csak arról beszélt, mit tehet valaki, ha saját portáján tolvajba botlik.

A jogszabályok szerint jogos védelmi helyzetben először is a rendőrséget kell értesíteni. A tetten ért elkövetőt a tetten érő személy is visszatarthatja és alapesetben, ha ez a személy nem áll ellen. Ha az elkövető a tetten érő személlyel szemben bármiféle erőszakot alkalmaz, akkor a jogos önvédelemnek azzal párhuzamosan kell megvalósulnia, mégpedig úgy, hogy a védekezés arányos legyen a várható sérüléssel. Hogy a fenéklövés arányosnak számít-e, azt majd a bíróság eldönti, a rendőrség egyelőre súlyos testi sértés kísérlete miatt indít eljárást a férfi ellen.

szerk Danny: Na, a nagyemberek 30an már nem félnek. Szerintem jól tette, higy seggbelőtte a gyereket, talán neki kicsit elment a kedve a csoportos öregember üldözéstől...

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vicceshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr86926643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.