A kifogyhatatlan magyar humorbutykos

Blogunk a minket körülvevő hülyeségeket gyűjti össze és dolgozza fel, majd nyújtja át nektek egy hatalmas csokor formájában. Szemezgessetek!

Friss topikok

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Rosier: "...egy népes família tagjai..." Csak tippelni tudok! Szerintem újfajta nevelési módszert kellene ... (2009.01.18. 20:32) Lassan a fizető fogyasztót kell büntetni

Utolsó kommentek

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • vtolna: Legyen átjátszos netetek ! NAgyon megéri ! Nekem úgy jön a jel hogy Pestről Dobogókőre onnan Tatár... (2009.02.10. 18:09) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • vtolna: környékbeli vagyok és a rendőröknek a barátomat is megnevezte tettestársnak a Children Of Bodom é... (2009.02.10. 18:00) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Utolsó 20

Linkblog

2009.01.15. 08:00 DannyBoy

Tömegverekedés Baranya megyében (5-50 fő)

A mai post kicsit hosszú lesz, ezért előre elnézéseteket kérem. De elolvastam és egyszerűen nem találtam részt, amit kiszedhettem volna, annyira kerek az egész. Ha van egy kis időtök, megéri végig olvasni, én nagyon jóízűeket röhögtem rajta:D

 

A rendőrség által kiadott első közlemény szerint egy szabadszállási szórakozóhely előtti közterületen szombaton 22 óra 10 perckor megjelent öt férfi. Közöttük és a zártkörű rendezvény három vendége között szóváltás alakult ki. Majd az öt fős csapathoz tartozók botokkal és fadarabokkal olyan súlyosan bántalmazták a három férfit, hogy azok nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

Egymásnak ellentmondó információk

Ehhez képest kedden már arról beszéltek az emberek Szabadszálláson, hogy legalább ötvenen lehettek a „támadók”. A súlyosan sérültek száma pedig valóban három, ám ennél jóval több könnyebb sérültje is volt a verekedésnek. Közben a rendőrség is módosított: kedden a főkapitányság szóvivője már tizenöt garázdáról tett említést. Hozzátéve, hogy a vendégek közül hárman súlyosan egy személy könnyebben, a zártkörű estet megzavarók közül pedig egy ember ugyancsak súlyosan megsérült.
Szabadszálláson ekkor már jobbára csak járókelőktől lehetett, egymásnak ellentmondó, információkat szerezni. Névvel senki sem akarta vállalni a tájékoztatást. Abban minden informátorunk egyetértett, hogy a vendéglőt szombat este egy hagyományőrző csoport foglalta le. Tagjai napközben rókavadászatot imitáló lovagláson vettek részt. Este a programra hivatalos 25-30 lovast baráti összejövetelen látták vendégül. A desszertnél tartottak, amikor odakint néhányan verni kezdték az étterem ajtaját, miközben trágár módon szidták a bent lévőket. A baráti társaság néhány tagja kiment és próbálta békíteni a garázdaként fellépő öt férfit. Egy ideig úgy tűnt, hogy sikerrel, azonban kisvártatva elszabadultak az indulatok.Előbb csak ököllel ütötték egymást, majd a vacsorát megzavaró garázdák telefonon erősítést kértek. Erre a közeli kocsmákból botokkal és fadarabokkal felfegyverkezett „friss erők” érkeztek. Az így kiegészült „támadó” csapatról beszélték utóbb a szabadszállásiak, hogy legalább ötvenen lehettek. Többen azt is elmondták, hogy a sérülteket először azok az orvosok látták el, akik részt vettek a baráti vacsorán.

A rendőrség továbbra is csak 15 fős csoportról tud

- Az étterem tulajdonosa hívta fel a rendőrséget jóval 22 óra után azzal, hogy 22 óra 5 perckor kezdődött a verekedés. A kollégáink 22.25-kor értek a helyszínre, ahol kettéválasztották a csoportot, megkezdték az igazoltatásokat és az adatgyűjtést. Mi továbbra is csak 15 fős csoportról tudunk – mondta el tegnap Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a megyei főkapitányság szóvivője. Hozzátette: véleménye szerint az éjszakai órákban nem túlzott az, hogy a bejelentést követően – ami 22:10 és 22:15 között történt – csak 10-15 perc múlva érkeztek rendőrök a helyszínre.

Szabadszálláson egyébként a hét elején az terjedt el, hogy a vacsora egyik szervezőjét felkereste vasárnap a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat egyik tagja, hogy tájékozódjon a történtekről.

Mit mondanak a verekedést végignéző utcabeliek?

Munkatársunknak több utcabeli lakó nagyjából egybehangzóan sorolta el a csetepaté lefolyását. Ugyancsak 40-50 fős erősítést emlegetnek és tudni vélik, hogy korántsem csak helyből, hanem Kunszentmiklósról is érkeztek az öt roma segítségére. - Mobillal riasztották őket, két nagy autóval futottak be vagy harmincan. Azért tudom, mert a túloldali sarokról néztem a verekedést. Azonban mire a rendőrök megérkeztek, a banda nagy része felszívódott - mesélte egy asszony. Szomszédja, egy férfi szerint az erősítésként befutó társaság rendkívül agresszívan lépett fel, azonnal támadtak. - Volt közöttük egy nyomorék asszony, még ő is beszállt a verekedésbe. Tolokocsijával begurult a vendégek közé s egy hatalmas deszkadarabbal ütötte a nők, férfiak lábát, akiket csak ért. Szerintem nagyon sokan megsérülhettek. Azt pedig én is csak hallomásból tudom, hogy az egyik idősebb férfi vendéget jóval a zűrzavar elcsitultával találtak meg a bokrok alatt eszméletlenül, állítólag most is kórházban ápolják - tette hozzá a szemtanú. (M. J.)

 

szerk Danny: Na, az ilyen történetek miatt keletkezett elsősorban ez a blog. Ebben van minden. A kedvenc részem a 2 nagy autóból kiszállt 30 ember. Vizuális típus vagyok és szinte látom, ahogy egy kockaladából fél percen keresztül szállnak ki az emberek. Aztán az agresszív néni, aki a tolókocsijával harba száll...gyerekek, ebben minden van. Az már csak hab a tortán, hogy sokaknak a 12 után 50 jön. Hogy kinek van igaza, valószínű sosem tudjuk meg, mert hát kinek is higgyünk? A rendőröknek, akik egy lépcsőházban nem találnak egy embert, vagy a szemtanúknak, akik szerint 15 ember belefér egy személyautóba? Nehéz kérdés...azt hiszem én pártatlan maradok és csak röhögök tovább...:D

 S-com: Azért valljuk be őszintén, rossz érzéssel tölt el engem, hogy amikor este sétálok az utcán, bármikor szembejöhet egy ilyen terminátor tolókocsis néni és a meglepetés erejével elsöprő erővel rámtámadhat. És kollegámnak megjegyezném, egy barkaszba simán befér 15 ember. Egyébként ebből a cikkből gyönyörűen átjön, hogy az egyszerű szemtanú elbeszélése mennyivel érthetőbb, mint a sokszor átfogalmazott rendőrségi hivatalos jelentés.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vicceshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr76878524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása