A kifogyhatatlan magyar humorbutykos

Blogunk a minket körülvevő hülyeségeket gyűjti össze és dolgozza fel, majd nyújtja át nektek egy hatalmas csokor formájában. Szemezgessetek!

Friss topikok

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Rosier: "...egy népes família tagjai..." Csak tippelni tudok! Szerintem újfajta nevelési módszert kellene ... (2009.01.18. 20:32) Lassan a fizető fogyasztót kell büntetni

Utolsó kommentek

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • vtolna: Legyen átjátszos netetek ! NAgyon megéri ! Nekem úgy jön a jel hogy Pestről Dobogókőre onnan Tatár... (2009.02.10. 18:09) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • vtolna: környékbeli vagyok és a rendőröknek a barátomat is megnevezte tettestársnak a Children Of Bodom é... (2009.02.10. 18:00) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Utolsó 20

Linkblog

2009.02.09. 14:33 DannyBoy

Metált bírod?

Múzeumban tombolt a tini! - 350 ezer éves leleteken taposott

 

Vértesszőlős Egy tizennégy éves vértesszőlősi lány betört a Magyar Nemzeti Múzeum Vértesszőlősi Kiállítási Helyére, a helyi előember-telepre, ahol az őskori leleteket, csontokat összetaposta, de rockezenekarok nevét is több vitrinre felvéste. Az előember, Samu 350 ezer éve élt itt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kulturális javak körébe tartozó tárgyak, régészeti lelőhelyek rongálása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – szabadlábon hagyása mellett – egy 14 éves vértesszőlősi lány ellen.

Az ügyben illetékes Tatabányai Rendőrkapitányságon a Magyar Nemzeti Múzeum Vértesszőlősi Kiállítási Helyének képviseletében egy régész tett feljelentést. Elmondta, hogy a nagyközönség előtt időszakosan zárva tartó, őskori leletek bemutatására fenntartott múzeumba 2009. január 28. és 2009. február 4. közötti időben ismeretlen személy bement.

Ezt követően a helyiségben az ablak- és a kiállított tárgyakat tartalmazó vitrin üvegeire rock együttesek neveit és különböző kifejezéseket alkoholos filctollal firkált, illetve karcolt. Az előember csontmaradványaira pedig összetaposva találtak rá a megdöbbent múzeumi alkalmazottak.

Az okozott kár eszmei értékének megállapítása folyamatban van.
A tudomásra jutást és a helyszínen lefolytatott szemlét azonnali adat- és információgyűjtés követte, melynek során a helybéli körzeti megbízottnak sikerült beazonostíani a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

A lány gyanúsítottként történ kihallgatása során részben elismerte tettét. Elmondta, hogy saját tulajdonában lévő kulcs használatával gond nélkül jutott be az épületbe.  A nyomozás során szükséges tisztázni, hogy a bűncselekmény elkövetésével további személyek gyanúsíthatók-e. 
Az ügyben a további eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja.

 

szerk Danny: Én is szeretem a rock zenét,de mégsem árzem azt, hogy ezt leleteken kellene köztudomára hoznom. Mindenesetre ez egy igen érdekes módja az önmegvalósításnak. Szerintetek ki fog fizetni?:)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://vicceshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr19932381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vtolna 2009.02.10. 18:00:50

környékbeli vagyok és a rendőröknek a barátomat is megnevezte tettestársnak a Children Of Bodom és Slipknot együttes tagjai mellet. A barátomnak ma kellet bemennie a rendőrségre hogy kihallgassák és ujjlenyomatot vegyenek. A kiscsaj az általános iskolájának is csinált már több milliós kárt úgy hát megy a javítóba(meg is érdemli!!!).

DannyBoy 2009.02.10. 18:14:12

A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne általános iskola előtt valami alapvető szintfelmérő, hogy alkalmas e sulira, vagy valamilyen előképzés kell neki...a javító egy korrekt döntés.
süti beállítások módosítása