A kifogyhatatlan magyar humorbutykos

Blogunk a minket körülvevő hülyeségeket gyűjti össze és dolgozza fel, majd nyújtja át nektek egy hatalmas csokor formájában. Szemezgessetek!

Friss topikok

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Rosier: "...egy népes família tagjai..." Csak tippelni tudok! Szerintem újfajta nevelési módszert kellene ... (2009.01.18. 20:32) Lassan a fizető fogyasztót kell büntetni

Utolsó kommentek

  • DannyBoy: @vtolna: Erről még nem hallottam. Hát, 15el meghalnék...:) De gondolom Neked is elment a "kábelv... (2009.02.10. 18:15) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • DannyBoy: A barátod amúgy ártatlan? Nem tudom, hogy az ilyeneket amúgy miért kell iskolába küldeni...kéne ál... (2009.02.10. 18:14) Metált bírod?
  • vtolna: Legyen átjátszos netetek ! NAgyon megéri ! Nekem úgy jön a jel hogy Pestről Dobogókőre onnan Tatár... (2009.02.10. 18:09) Jocó, nagy baj, ha ezt átvágtuk?
  • vtolna: környékbeli vagyok és a rendőröknek a barátomat is megnevezte tettestársnak a Children Of Bodom é... (2009.02.10. 18:00) Metált bírod?
  • DannyBoy: Nyugodtan...;) Aktatáskára nincs pénz, max mi mennénk, de erre nem kell számítanod;) Örülünk, hogy... (2009.02.03. 21:32) Magyarázom a bizonyítványom
  • Utolsó 20

Linkblog

2009.01.24. 08:00 DannyBoy

Az erdei trollok visszavágnak

Szétváglak titeket! - mezőőrökre támadt a láncfűrészes férfi

 

Akciófilmekbe illő jelenettel kezdődött az év két törökszentmiklósi mezőőr számára. Éppen két fatolvajt csíptek fülön, amikor egyikőjük Szétváglak titeket!- felkiáltással egy beindított motoros fűrésszel kezdett el feléjük hadonászni.

Január 3-án két mindenre elszánt fatolvajjal találta szembe magát két miklósi mezőőr. A fatolvajok igazoltatása során egy működésben lévő motoros fűrész is előkerült, amivel egyikőjük fenyegetőzött is. A hajmeresztő ügyben végül senki sem sérült meg, ugyanis a gépet lóbáló fiatal férfit a másik — saját apja — bírta jobb belátásra. A fatolvajok ezután menekülőre fogták, ám mivel időközben a mezőőrök a rendőröket is értesítették, a kiérkező járőrök útját állták a fanyűvőknek. Az esetről a helyszínre kiérkező két mezőőrrel, Istvánnal és Bélával beszélgettünk. Vezetéknevüket és a róluk készült fotót azért kérték, hogy mellőzzük, mert mint mondják nem egyszer — ezúttal is — megfenyegették őket az általuk lefülelt „tilosban járók”.

— Január 3-án délelőtt 11 óra körül észleltük, hogy valaki motoros fűrésszel dolgozik a határban, noha azon a környéken tudomásunk szerint senkinek sem volt erre engedélye — kezdte Béla. — Két férfi, apa és fia munkálkodott nagyban, 50-60 centi átmérőjű akáctörzseket pakolásztak fel egy utánfutóra. Összesen 8-10 mázsányit gyűjthettek össze addigra, mire odaértünk.

— A mezőőri szolgálat tagjaiként felszólítottuk őket, hogy igazolják magukat, illetve mutassák meg a favágásra szóló engedélyüket — vette át a szót István. — Egyiknek sem tettek eleget. Az adatok egyeztetése miatt beszóltunk a rendőrségre. Ekkor a fiatalabbik tag nekem akart ugrani, ám a mellette álló apja félrerántotta őt. Ezután fogta magát a fiú és beugrott a kocsiba, el akart hajtani. Mi mondtuk neki kár menekülni, hiszen rosszabbul jár, ugyanis már értesítettük a rendőröket.

A történések csak ezután pörögtek fel igazából. Béla mobiltelefonjávál próbálta meg dokumentálni az esetet. Ezt látva a fiú kipattant a kormány mögül, belenyúlt a csomagtartóba és egy motoros fűrészt vett elő onnan. A gépet be is indította és a „szétváglak titeket” jelszóval mellmagasságban kezdett vele hadonászni a mezőőrök irányába. István ekkor gyorsan átugrott a kocsi és az utánfutó közötti részen, hogy fedezékbe kerüljön. A fiú követte, majd két kört tehettek meg a jármű körül, amikor az apja kicsavarta a fűrészt a kezéből. A mezőőrök végül hagyták, hogy a két férfi elhajtson, mivel tudták a kiérkező rendőrök irányába menekülnek. Ez így is lett, kisvártatva véget is ért a hajsza.

 

szerk Danny: Azért nem lehetett gyenge a jelenet, ahogy a buckalakó kergeti a kocsija körül az ellenőrt a láncfűrésszel..az már gondolom eszébe se jutott, hogy a csóka feldarabolásáért többet kapott volna, mint a falopásért...:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vicceshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr17897837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása